Termékek Menü

Miért a Hitachi ipari porszívó?

Hitachi ipari porszívó:

  • A legfontosabb dolog az egészség megőrzése, a por által okozott betegségek minimalizálása ezekkel a porszívókkal. Mivel ezek a szállítható ipari vizes/száraz porszívók mára akár a por, szennyeződés 99,9%-át képesek elszívni fúrás, csiszolás, vágás vagy marási munkálatok során. Másképp fogalmazva: Minden olyan por vagy szennyeződés, ami nem kerül elszívásra, a környezetünket, vagy a tüdőnket sújtja és komoly betegséget, fájdalmat okozhat.
  • A Hitachi ipari vizes/száraz porszívók nem csak a munkafelületet, hanem a munkakörnyezetet is tisztán tartja/tarthatja. Növelve ezzel a dolgozók, akár a megrendelők elégedettségét, vagy komfortérzetét.
  • Utoljára, de nem utolsó sorban növeli az elektromos berendezések, szerszámok élettartamát például egy műhelyben vagy raktárban. Hiszen az a por, ami a porszívó tartályában van, már biztosan nem fogja károsítani a helyiségben lévő szerszámgépek motorját, vagy csapágy szerkezetét.

A por osztályokból kiderül, hogy ezek az ipari vizes/száraz porszívók milyen hatékonysággal dolgoznak a terepen. Fontos tudnivalók a porszívók osztályba sorolásáról a z EN 60335-2-69 IEC 60335-2-69 Annex AA szabványoknak megfelelően.

Az ipari Hitachi porszívók az alábbi porosztályok szerint lettek besorolva:

L (light osztályos) ipari porszívóEbbe az osztályba tartozó por mennyiség küszöbértéke > 1mg/m3. Az L osztályba tartozó porszívóknak kizárólag a szűrője van tesztelve úgy, hogy az átszivárgó anyag maximum értéke ≤ 1%. Itt nincsenek korlátozó rendelkezések. Egyszerű, ártalmatlan por, mint a háztartási por, vagy olyan anyagok, mint például a föld.

M (moderate osztályos) ipari porszívó: Ebbe az osztályba tartozó por mennyiség küszöbértéke ≤ 1mg/m3. Ebbe az osztályba tartozó porszívók teljes gépként vannak tesztelve. Az átszivárgó anyag maximum értéke < 0,1%. Korlátozó rendelkezés:  0,1%-nál kevesebb anyag kerülhet ki minden fa- és műanyag eredetű, hézagpótló-, vagy felületi eredetű, gipszkarton, beton, cement, festék vagy homok okozta szennyeződés esetén .

H (high osztályos) ipari porszívóEbbe az osztályba tartozó por mennyiség küszöbértéke < 1mg/m3, minden rákkeltő, patogén (kórfejlődést tartalmazó) anyagra vonatkozóan. Itt is komplett gépként folyik a tesztelés, nem csupán a szűrőt nézik. Az átszivárgó anyag maximum értéke < 0,005%. Korlátozó rendelkezés: abszolút pormentesség: rákkeltő-, rákkeltő- vagy pathogén anyagot-, penészt-, vagy penész spórát- , azbesztet- , ásványi eredetű anyagot - és mesterséges ásványi eredetű anyagot (mint például üveggyapot) tartalmazó anyagok terén.

még több Hitachi ipari porszívó

Tartalomhoz tartozó címkék: hitachi ipari porszívó