Termékek Menü

HiKOKI - Hitachi gép akció

HiKOKI - Hitachi ipari és otthoni barkácsgépek, szerszámok téli akciós kategóriája. Most igazán kedvező ünnepi áron juthat hozzá a minőségi szerszámgépek, kerti gépek teljes palettájához! Megannyi ipari minőségű gép, tartozék ebben a téli karácsonyi akciós gépajánlat csomagban. Ne maradjon le a legújabb gép ajánlatokról, rendeljen kedvező áron termékeink közül, ahol a karácsonyra gondosan válogatott minőségi szerszámgépek és tartozékok szerepelnek. A legtöbb gép ajándékkal, gyors ingyenes házhoz szállítással kerül otthonába. Hivatalos magyarországi 1+2 év garancia a gépekre és a Li-ion akkumulátorokra is! Hitachi - HiKOKI karácsonyi ipari kisgép és otthoni barkácsgép akció 2018.11.30 - 2018.12.15., illetve az akciós készlet erejéig!

Rendezés:
Nézet:

Csúcsminőségű Hitachi - HiKOKI szerszámgépek megfizethető áron karácsonyra!

Profi minőségű szerszámgépek és ipari minőségű kisgépek akciós téli vásár tere a szerszám webáruházban! Nálunk minden típusú otthoni vagy ipari munkára vásárolhat gépeket. Többek között kínálunk kisebb és nagyobb munkákra akkumulátoros szetteket, gépcsomagokat, fúró-csavarbehajtókat, 18V -os SDS-Plus-os fúrókalapácsokat, SDS-Max-os fúró-vésőgépeket, 36 V -os kerti szerszámgépeket, erőteljes asztali körfűrészeket, faipari gérvágókat, gyalukat és excentercsiszolókat, továbbá kompakt fúró- csavarbehajtókat, hatékony ütvefúrókat és hozzátartozó bitkészleteket, fúrószárakat, továbbá számtalan magas minőségű szerszámgépet és tartozékot. Mindezeket ingyenes házhoz szállítással a legtöbb esetben, valamint hasznos ajándékokkal. Minden típusú munkához kínálunk gépeket, professzionális szerszámokat. Magyarország egész területére szállítunk gépeket, tartozékokat!

További kiváló minőségű kerti gépeink: fűkasza, láncfűrész, fűnyíró vagy sövényvágó, magasnyomású mosó, lombfúvó-szívó, légseprű és benzines magassági ágvágók, továbbá még sok más kiemelt kerti gép környezete, kertje karbantartásához hosszú távra. Sőt mit több, építőipari kisgépek, szerszámgépek sokasága is várja minőségi gépekkel felszerelt szerszám webáruházunkban és kiemelt szakkereskedéseinkben egyaránt. Egész évben, de most télen az ünnepi karácsonyi időszakban különösen jó áron kaphatóak a Li-Ion akkumulátoros szettek megannyi változatai, a fúró-csavarbehajtók legtöbbje, valamint a lemezvágók, menetesszár vágó, a szénkefementes hálózati és akkus sarokcsiszoló szerszámgépek, az ütvefúró vagy csavarbehajtó gépek bitfejjel és kofferben, professzionális láncmaró gépek, kiemelkedő teljesítményű vésőgépek, a legnehezebb építőipari munkákra a strapabíró SDS-Max-os fúró-vésőkalapácsok, vésőgépek, fúrók. A 125mm -es vagy a 230 mm -es tárcsaátmérővel rendelkező fémipari sarokcsiszolók, a faipari asztali vagy kézi körfűrészek, gérvágó fűrészek, számtalan akkus ipari minőségű kisgép, továbbá még sok más hatékony ipari minőségű eszköz a szerszám webáruházban. 2018 téli karácsonyi akciós gép és szerszám ajánlatok most, ne maradjon le róla! Az ünnep a pihenésről szóljon, rendeljen gépeket, szerszámokat otthonról kényelmesen!

Hitachi - HiKOKI karácsonyi téli gép akció 2018.11.30 - 2018.12.15., illetve a készlet erejéig!