Fűnyírók kerti munkára − minőségi fűnyíró akciók

A fűnyírók kategóriában minőségi fűnyírókat talál otthoni és ipari méretű kerti munkára a pázsit, gyep gondozásához. Ezek a hatékony fűnyírók egyszerűbb, továbbá hatékonyabb kerti munkát tesznek lehetővé, ugyanis első osztályú kezelhetőséggel és kiváló manőverezhetőséggel rendelkeznek mind. Kizárólag minőségi fűnyírókat forgalmazunk, amelyeket fejlett technológiával gyártott időtálló anyagokból készített mindkét gyártó. Bármelyik nagy múltú gyártó mellett dönt, garantáltan jól jár.

 

 

Fűnyíró mustra: a jó választás pillérei

Amikor úgy határoz, hogy fűnyíró vásárlásra adja a fejét bizony számos szegmensét alaposan körbe kell járnia a kérdésnek. Egyrészt fontos tényező, hogy mekkora kertjének a nagysága, és milyenek a terepviszonyok. Másrészt magára az eszközre vonatkoztatva is megannyi kérdés merül fel: mekkora teljesítményű, milyen motorral rendelkező típusra vágyik? A meghajtás milyensége, fűgyűjtő megléte sem mellékes, ahogy nyilván a beruházásra szánt összeg is prioritást élvez.

Végül, de nem utolsó sorban benzines, vagy elektromos fűnyíró a legoptimálisabb befektetés?

Természetesen általánosságban nehéz jó feleleteket adni, ám vannak olyan alappillérek, melyek ismeretében már lényegesen könnyebbé válhat döntése. A terep mérete mérvadó, ugyanis kisebb területek esetére az elektromos fűnyíró ajánlható. Ez nagyjából 100 négyzetméterig érvényes. Óriási előnye ennek a típusnak az, hogy óvja, védi közvetlen környezetét a szennyeződésektől, ám ennek ellenére nagy teljesítményre, és precíz munkára képes. Mivel szerkezete könnyűnek mondható, így akár a nők, vagy nagyobb gyermekek számára is praktikusan kezelhető alternatíva. Nyilván a hátrányokat is érdemes végig zongoráznia. Egyrészt a zsinór akadályozó tényező, plusz korlátozza a mozgásterét. A fűgyűjtője emellett kicsinek mondható, és tereptárgyakkal sűrűn hintett kertben nem túlságosan optimális a használata.
A benzines fűnyíró a nagyobb területek megművelésében verhetetlen. Nagy teljesítménnyel, gyorsan dolgozik, és a fűgyűjtője is kifejezetten nagynak mondható. Mivel a motorja határozottan erős, így azokon a területeken is pazarul megállja a helyét, ahol már régen járt fűnyíróval. Nyilván ennek a típusnak is vannak árnyoldalai. Egyrészt hangos, zajos, és a benzingőz miatt nem nevezhető környezetbarátnak. A szerkezet súlya miatt erősebb fizikum szükséges ahhoz, hogy biztonsággal lehessen kezelni.
Végül, de nem utolsó sorban a vágószélesség témája is felmerül, amely nagyon lényeges momentum fűnyíró vásárlása esetén. Kertjének nagysága, és pontos paraméterei elengedhetetlenek ahhoz, hogy optimális vágásszögű gépet találjon. Elsőre talán egyértelműnek tűnik, hogy minél nagyobb ez az érték annál jobb, ám egy kisebb alapterületű, vagy szűkös ösvényeket magába rejtő kertben abszolút nem praktikus választás.

Kosár
0 árucikk
Facebook kisgép áruház
Miért a SzerszámOázis?
A szerszám webáruház A szerszám webáruház A szerszám webáruház A szerszám webáruház
Kiemelt szerszám gyártók
Garantált gép árak