Fűkaszák – tavaszi fűkasza akciók

A fűkaszák kategóriában professzionális minőségű, egyszerű kezelhetőséggel rendelkező fűkasza, bozótvágó található minden típusú elváráshoz. Megbízható profi gyártóktól kínálunk hatékony fűkaszákat kiemelten nagy választékkal. Válasszon minőségi gyártóink közül a gazos, parlagfüves zöld területek karbantartásához egy igazán jó minőségű fűkaszát otthoni vagy ipari használatra. Kiválasztását a hatékony munka elvégzése érdekében a munkaterület arányaihoz mérjük. Kaphatók: Hobbi, Farmer vagy Profi változatban egyaránt. A fűkaszák használhatók: kertek, telkek és mezők bozótjainak, gyomnövényeinek vágására. A nagyobb erdőgazdálkodási, mezőgazdasági vagy útkarbantartási területekre is talál fűkaszát, bozótvágót. Ezen belül talál akkumulátoros, elektromos, illetve a legerősebb kétütemű vagy négyütemű (MM4, PureFire) benzinmotoros változatokat. Fontos megemlíteni, hogy a minőségi fűkaszák üzemeltetési költségei kiemelkedően alacsonyak, mivel gyártási idejük alatt a lehető legtöbb szigorú minőség-ellenőrzésen mennek keresztül, amely biztosabb használatot eredményez felhasználói számára. Az összes fűkasza 3 (1+2) év magyarországi garanciával rendelkezik.

Hitachi
Hitachi
Hitachi fűkasza választékunk. Kattintson a termékekért!
Makita
Makita
Itt találja Makita fűkaszáinkat

 

A benzines fűkaszával a gyomok eltávolítása gyerekjáték

Szeretné kertjét kicsit rendbe tenni és megszabadulni a megannyi idegesítő és rosszul kinéző gyomtól, amelyek lassan mindent beborítanak? Nos, ehhez egy minőségi eszközre lesz szüksége, amelyet a benzines fűkasza jelent ebben az esetben. Sokan kézi bozótvágókkal, kézi fűrészekkel esnek neki a gyomoknak, ez pedig rengeteg időt vesz igénybe, különösen, ha sűrű a növényzet és vastagabb szárú gyomok is előfordulnak már a kertben. A benzines fűkasza legnagyobb előnye, hogy olyan kiegészítőkkel is felszerelhető, amely a legkeményebb, legállhatatosabb gyomokkal is megbirkózik.

Ezen kívül természetesen a füvet is alakíthatja, visszavághatja vele, tehát egy minőségi és multifunkciós eszközről van szó. Webáruházunkban a legjobb Hitachi vagy Makita benzines fűkaszák közül választhat, melyekhez akciós árakon juthat hozzá. Ha még nem próbálta a fűkaszát kertjében, akkor ideje, hogy megtapasztalja, milyen is hatékonyan, percek alatt kiirtani az összes gyomot otthonából. A fűkaszák ugyanis jóval többre alkalmasak, mint fűnyírásra.

Az amúgy is erős vágószáluk különböző bozótirtó késekre, füvet és cserjét egyaránt vágó tárcsára, sőt akár egy speciális körfűrész tárcsára cserélhető, amellyel egészen vastag szárú növényeket is könnyen kiirthatunk. Az előbbiekkel pedig tulajdonképpen szó szerint lekaszálhatjuk az elburjánzott cserjéket, elvadultan növő bokrokat. A nálunk kapható Hitachi és Makita fűkaszák könnyen és praktikusan használhatók, valamint rengeteg kiegészítővel szerelhetők fel az optimális használat érdekében.

Boldogan állíthatjuk, hogy a mi fűkaszáinknak előkelő helye van az otthoni kertápolásban. A nehezen megközelíthető, egyenetlen területek karbantartása szinte megoldhatatlan egy praktikus benzines fűkasza nélkül, így előszeretettel ajánljuk, hogy látogasson el webáruházunkba és tekintse meg minőségi berendezéseinket, amelyekkel a kert karbantartása egyszerű és gyors marad. Benzines fűkaszáink mellett egyéb termékeinket is megtekintheti, amelyek között megtalálhatók akkus fúrók, elektromos kisgépek, multifunkciós gépek és megannyi kiegészítő barkácsoláshoz, szakszerű munkához.

Kosár
0 árucikk
Facebook kisgép áruház
Miért a SzerszámOázis?
A szerszám webáruház A szersz A szersz A szersz A szersz
Kiemelt szerszám gyártók
Garantált gép árak
Árgép, Árukereső