Termékek Menü

Akkus kerti gépek

Legyen szó fűnyírásról, sövényvágásról és favágásról az akkus kerti gépek segítenek a munka gyors elvégzésében. Ezek az első osztályú kerti akkus eszközök halk üzemű, fejlett technológiával gyártott kábel nélküli kerti szerszámgépek, amelyek a legszabadabb munkavégzést teszik lehetővé a kert bármely pontjában. Ebben a kategóriában gazdaságos és minőségi akkus kerti gépeket talál, amelyeket ingyen szállítunk otthonába.

Kerti gépek széles választéka olcsón a Szerszámoázisnál!

Javában tombol a nyár, a kert rendben tartása pedig soha nem volt fontosabb. A Szerszámoázis Önnek is hatalmas választékot kínál a legjobb minőségű Makita és Hitachi kerti gépekből, melyekkel szépen, rendezetten tartatja kertjét a nyári hónapokban.

Milyen termékek közül választhat webáruházunkban?

Kiemelt forgalmazója vagyunk olyan kerti gépeknek, mint a fűkaszák, fűnyírók, láncfűrészek, légseprűk, sövényvágók, szegélynyírók, és olyan kiegészítőket is biztosítunk, mint a metszőollók, valamint a talicskák és a szett kiegészítők. Termékeinkkel Ön is felkészülhet a nyárral együtt járó kerti feladatokra.

Elburjánzott a gaz a kertjében?

Válasszon egyet erőteljes benzinmotoros fűkaszáink közül, és már meg is tisztíthatja kertjét a csalánkolóniáktól, valamint a további gyomoktól, melyek rontják az összképet. Nagyobb füves területet szeretne praktikusan lenyírni? Hagyományos tolós fűnyíróinkkal ezt is hatékonyan megoldhatja. Meg kell nyesni egy fa a szomszédba átlógó ágait? Előre szeretne gondolkozni és már télre összevágni a tűzifát?

Kiváló minőségű elektromos Makita láncfűrészekkel várjuk, melyek a komolyabb törzsekkel is megbirkóznak. Kerti gépeink széles választékban és kedvező árak mellett rendelhetők meg online felületünkön, továbbá minden termékről részletes leírást is talál webáruházunkban.

Modern kerti gépeink rengeteg optimalizációval és újítással vannak felszerelve, hogy a munka kényelmes és dinamikus legyen. Ilyenek a rezgéscsillapítás, a biztonsági kapcsolók, a gumírozott markolatok és rengeteg további kiegészítő is. Ismerje meg kerti gépeinket Ön is még ma!