Termékek Menü

SzerszámOázis webáruház

Szerszámoázis Webáruház - professzionális megoldás otthonra is

Szerszámoázis webáruházunkban nemcsak rengeteg féle kültéri és beltéri elektromos, benzines vagy akkumulátoros gépet és hozzájuk tartozó kiegészítő szerszámokat, de számos praktikus tárolóegységet és munkavédelmi eszközt lehet megrendelni.

Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően webshopunk már 2012 óta sikeresen üzemel, melyben egyaránt megtalálhatóak a Hitachi, Makita, Fein, Maktec, Dolmar, Carat és Sankyo cégek termékei is. Így a legnagyobb büszkeségeink közé tartozik például, hogy 2002 óta Makita, 2009 óta Hitachi szerszámgép és tartozék, illetve 2008 óta Fein gép és tartozék márkakereskedéssé nőttük ki magunkat.

Makita webshop részlegünkben így számos fúró-csavarbehajtó, gipszkarton vágó, kapcsozó, kartuskinyomó, körfűrész, sövényvágó, betontömörítő, ütvecsavarozó, fűnyíró, kompresszor, láncfűrész, gyalu és még rengeteg ezekhez tartozó kiegészítő is megrendelhető. Itt fontos kiemelni, hogy a Makita webshop egységünkben lévő termékekhez 1 + 2 év garancia jár, mely azt jelenti, hogy az első évet a garancialevéllel tudja igénybe venni, melyet a csomagban megtalál. Az ezen felüli plusz 2 éves garanciához pedig annyit kell tennie, hogy a termék megrendelését követő 28 napon belül online regisztrálja az árucikket, hogy bejelentse jogosultságát a további 2 éves garanciára.

Az összes szerszám, kiegészítő és robusztus berendezés, melyet a Makita webshop részlegünkben talál, mind eredeti termékek, magas minőségű alapanyagokból, illetve nagy mértékű odafigyeléssel és pontossággal készülnek. Így nem meglepő, ha a Makita termékek nemcsak néhány évig, hanem néhány generációig képesek kitartani, emiatt minden értelemben megérik az árukat.

Mindezek mellett fontos említést tenni a Hitachi webshop részlegünkben található termékekről is, hiszen a pontos kivitelezésnek, a mesteri ügyességgel készített részleteknek és a csúcsminőségű alapanyag használatnak köszönhetően rengetegen választják a Hitachi gépeket és kiegészítőket is. Hitachi webshop egységünkben így egyaránt találkozhat betonacél vágókkal, fűkaszákkal, fúrókalapácsokkal, gyalukkal, lemezvágókkal, porszívókkal, szúrófűrészekkel vagy ventilátorokkal is. A Hitachi webshopunkban található termékekre is ugyanazok a garanciális feltételek élnek, mint a Makita árucikkek esetében, így itt is érvényben van az 1 + 2 év garancia.

Végül, de nem utolsó sorban pedig érdemes kiemelni még a Fein termékeket is, melyek között egyaránt megrendelhetőek például igazi férfias MultiMaster szettek vagy fúró-csavarozók, illetve különféle kellékek és kiegészítők csiszoláshoz, fűrészeléshez, hántoláshoz, polírozáshoz, vágáshoz vagy ráspolyozáshoz. Széles választékunknak köszönhetően így mindegy, hogy kint a kertben vagy bent a házban van szüksége Fein szerszámokra vagy kiegészítőkre. A garancia a Fein árucikkekre is ugyanolyan módon vehető igénybe, ahogy a Makita és Hitachi termékek esetében, így ezekre is 1 + 2 év garancia jár. Vásároljon megbízható helyről tőlünk, a Szerszámoázis Webáruházból magas minőségű gépeket, szerszámokat, kiegészítőket és munkavédelmi kellékeket hobbi vagy professzionális használatra.