Termékek Menü

Makita

 

Menjen biztosra Ön is a Makita fűkaszákkal!

Sokan választják minden évben a Makita cég termékeit kerti munkákra, hiszen remek kisgépeket biztosít a gyártó sövénynyírásra, fűnyírásra, szegélynyírásra, stb. A Makita fűkasza remek választás, ha Ön is gyorsan és praktikusan rendbe szeretné tenni kertjét egy hétvége alkalmával és szép, egyenletes pázsitot/gyepet szeretne látni a munka végeztével. Miért érdemes Önnek is a Makita termékeket használnia? Több, mint 95 éves múltra tekint vissza a Japánban 1915-ben alapított Makita cég, amely ráadásul a mai napig Japán egyik legnagyobb elektromos kisgép- és szerszámgyártó, valamint forgalmazó vállalata.

A Makita logóval ellátott berendezések minden esetben a magas minőség, minőségi tervezés és a tartósság jegyeit képviselik. A Makita fűkasza egyesíti magában az összes modern fűkasza előnyeit és így hoz el Önnek egy megbízható, hatékony kerti kisgépet, mellyel hamar levághatja az elburjánzott füvet és a nem kívánatos gazokat kertjében. Otthoni háztartásokba előszeretettel ajánljuk az EBH252U négyütemű benzinmotoros fűkasza modellt, mely rendkívül gyors és hatékony munkát tesz lehetővé. A gyomok, parlagfüvek kaszálásához gyártott EBH252U típus speciális bozótvágó késsel és damilfejjel lett ellátva és első sorban kertekbe és/vagy kisebb zöld területek, telkek karbantartásához ajánljuk.

A berendezés használata praktikus és kényelmes, könnyen testreszabható a felhasználó igényeinek megfelelően, mint a Makita fűkaszák általánosságban is. A Makita új MM4 motorjainak köszönhetően minden Makita fűkaszák ráadásul magasabb teljesítménnyel, kisebb mérettel, alacsonyabb súllyal, csökkentett károsanyag-kibocsátással és alacsonyabb üzemi zajszinttel rendelkeznek. Ha Ön is egy megbízható fűkaszát keres otthonra, akkor a Makita fűkaszáknál nincs jobb választás! Fűkaszáink elérhetők még akkumulátoros, benzinmotoros és elektromos kivitelben is, melyek segítségével oda is eljuthat, ahova a hagyományos fűnyíróval nehézkesen. Látogasson el webáruházunkba és tekintsen meg részletes leírást termékeinkről még ma!