Termékek Menü

Mire képes a Hitachi bontókalapács?

Az építőipari feladatok ellátására tervezett Hitachi bontókalapács pazar jellemvonásokkal büszkélkedhet. Minden ízében a precíz, maximálisan eredményes munkavégzést támogatja. 

Ha olyan eszközt keres, mely szinte kitalálja a gondolatait, és szó szerint a keze alá dolgozik, akkor nem kell tovább kutatnia. Megtalálta.

A teljesítmény és az ütőerő együttesen kiválóan körvonalazza az adott gép karakterét. Természetesen a gépház milyensége sem mellékes, és akad néhány olyan tulajdonság, ami feltétlenül főszerepet kell, hogy kapjon a jellemzők listáján. Ilyen például a Hitachi gépek minőségét fémjelző masszív, erős alumínium váz, ami amellett, hogy könnyű, roppant ellenálló. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy probléma nélkül a keze ügyébe ragadhatja a munka fonalát, ebben az esetben a bontókalapácsot: annak ellenére ugyanis, hogy óriási erő kifejtésére képes, könnyű szerkezete miatt a tartása, és a feladatok elvégzése pofonegyszerűvé válik.

A fejlett rezgéscsillapítás szintén elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy ne találja feldolgozhatatlanul megrázó élménynek a kalapáccsal végzett tevékenységet.

Mire használhatja a Hitachi bontókalapácsot?

A kitűnő paraméterekkel megáldott eszköz építőipari feladatok elvégzésére tökéletes. Az építmény alapok és útburkolatok felbontása nem okozhat a jövőben problémát, de a betonoszlopok lebontása, vagy betonfödémek feltörése sem jelenthet kihívást.

A nagyméretű, kézre álló, porvédett elektromos kapcsolónak hála már a beüzemelés pillanatában megtapasztalhatja a készülékben rejtőző előnyöket. A puha, betétes, gumírozott markolat pedig gondoskodik arról, hogy élete legnagyobb fogásának tekintse legújabb szerzeményét!

Tartalomhoz tartozó címkék: hitachi Hitachi bontókalapács