Termékek Menü

Ajándékötletek kisgépek karácsonyra!

Ajándékozzon szerszámgépeket, kisgépeket karácsonyra!

Az ötlet a SzerszámOázis szerszám webáruház dolgozóitól jött. Hogy miért? Az oka a gyorsan fogyó idő, hiszen a téli ünnepek hamarabb itt vannak már mint azt gondolnánk! Segítségül, már most felhívjuk Kedves vásárlóink figyelmét a téli karácsonyi akcióinkra! Nézzen körbe téli gép kínálatunkba, hogy milyen szerszámokra, gépekre lenne szüksége a családban, munkahelyen vagy vállalkozásában amivel hatékonyabban, szebben és gyorsabban tud dolgozni, ezáltal elősegítve az elvégzendő munka sikerességét. Ezúton is hozzájárulva az ünnepek szebbé és jobbá tételéhez, hiszen jót adni jó dolog, ilyen egyszerű. Természetesen a kínálatunkba kapható legtöbb géphez mi is ajándékot adunk, ezzel is kedveskedve, hogy a vásárlás igazán karácsonyi hangulatú legyen.

Megannyi ipari kisgép, szerszámgép közül válogathat, íme néhány darab: Makita akkus szett, rádió, lítium-ion akkumulátoros fúrókalapács, gépcsomagok, 2x18V kerti gépek, ütvefúró-csavarbehajtó, kombi fúrógépek, körfűrész, faipari és fémipari szerszámok, Hitachi - HiKOKI fúrócsavarozó, 36V multivolt berendezések, szúrófűrész, fúró-csavarbehajtó, fűkaszák, fűnyírók, láncfűrészek, sarokcsiszoló csomag, keverőgép, véső-, bontókalapács és még karácsonyig, sőt december végéig sorolhatnánk a gépeket, ellenben győződjön meg Ön a kiemelt karácsonyi gép akciókról. Számtalan akciós minőségi gép várja, hogy karácsonyra becsomagolják és ajándékba adják, hiszen kedvező áron, jó minőségű kisgépet mindig érdemes vásárolni, természetesen nem csak karácsonyra! Végül egy jó kívánság tőlünk: Legyen szép, boldog mindenki ünnepe! 

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és eredményekben gazdag, boldog új évet kíván a SzerszámOázis szerszám webáruház csapata Önnek!