Termékek Menü

Téli ünnepi vásár

A szerszámgépek téli ünnepi vására 2018. december 1-től kezdődik! A SzerszámOázis-nál a karácsonyi gépakciók 2018 december 31-ig tartanak, illetőleg a készlet erejéig, plusz ajándékokkal és kedvező árakkal lepjük meg! Keresse az ünnepi akciós gépeket, várjuk webáruházunkban és boltjainkban szeretettel egész évben, ahol óriási kínálattal készültünk az ünnepekre!

No, de nem csak előre készülünk a téli ünnepekre, hiszen gondolunk a két ünnep közötti időkre is, hogy ha netán szerszámgépeket vásárolna, akkor legyen egy igazán jó hírünk. A Szerszámoázis szerszám webáruházból bátran rendelhet online még az akciós termékek bármelyikéből majd, hiszen év végéig tart az ünnepi extra akciós időszak! Ezért javasoljuk, hogy 2018 decemberében is kövesse nyomon szerszám webáruházunk akcióit, vásároljon minőségi szerszámgépeket ajándékokkal az ünnepek végéig, hiszen az extra kedvezmények már csak az év végéig lesznek érvényesek. Legyen az akkus szett, gépcsomag, ipari minőségű fúró-vésőkalapács, kerti gép, fűkasza, bontókalapács, fúró-csavarozó vagy egy jó szúrófűrész, orrfűrész, fúró-csavarbehajtó, fűnyíró esetleg egy fémipari sarokcsiszoló, fémvágó vagy faipari körfűrész, gyalu és sorolhatnánk még karácsonyig a gépeket, de inkább győződjön meg Ön milyen széles választékkal várjuk szerszám áruházunkban. Minden szerszámgép megtalálható nálunk ami a minőségi építő-, fa- és fémipari munkákhoz vagy az elismerésre méltó otthoni barkácsmunkákhoz szükséges. Ipari kisgépek óriási kínálatával rendelkezünk! Vásároljon otthonról online kényelmesen, most kedvező árakon!

Aktuális információk

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog új évet kíván a Szerszámoázis szerszám webáruház teljes csapata!