Termékek Menü

Mire képes a Sigma csempevágó?

A Sigma csempevágó nem kínál kevesebbet a maximális precizitásnál, vagyis a jól paraméterezhető, hatékony vágásnál.

 

Az erős acél és alumínium szerkezet kiváló keretet biztosít a biztonságos ám ezzel együtt pontosan végrehajtott munkának. Mivel a vágókar csapágyazott így az elhasználódástól még komoly igénybevétel esetén sem kell tartania..

A könnyű szétszerelhetőség nem tűnik olyan fontos jellemvonásnak, ám a Sigma mégis nagy hangsúlyt fektet rá, nem véletlenül. A vásárlói visszajelzésekből kiderült, hogy nagyon is mérvadó, hogy mennyire lehet egyszerűen tisztává varázsolni, vagy adott esetben darabjaira szedni a készüléket. Az igényt, ami természetesen a kényelmes alkalmazás felé mutatott meghallotta a gyártó, és a kínálat ilyen módon idomult a kereslethez. Meg kell hagyni óriási sikerrel és eredményességgel.

Vágás közben fokozottan prioritást élvez, hogy épségéről gondoskodjon. A műanyag talpak roppantul hasznosak és praktikusak, ugyanis jó tapadásuknak köszönhetően mérséklik a csúszkálás és ezzel együtt a balesetveszélyes vágás eshetőségét.

 

A Sigma csempevágó precíz, profi végeredményt garantál!

 

Amikor konkrét típus után kutat a vágók dzsungelében, akkor a vágási hosszra, a maximális anyagvastagságra, és a tiszta tömegre vonatkozó információkra érdemes odafigyelnie. Az előbbi kettő kritérium természetesen magára a vágásra vonatkozik, egyéni elképzelései fényében alakulhatnak ezek az adatok. Míg utóbbi a komfortos alkalmazás szempontjából lényeges, hiszen egyáltalán nem szőnyeg alá söpörhető tény, hogy mekkora súllyal kell bűvészkednie akkor, amikor munkára ragadja a csempevágót, a kompakt kialakítás tehát abszolút előnyt élvez.

Tartalomhoz tartozó címkék: csempevágó sigma csempevágó