MultiMaster a Jolly Joker

Az oszcilláló piac jolly jokere kétséget kizáróan a MultiMaster. Ez a nagy teljesítményű rendszer univerzálisan alkalmazható a belsőépítészetben, és a felújításban.

A lakkozott, viharvert, viseletes felületek pillanatok alatt varázsolhatók újjá a MultiMasternek hála. Ez a rendszer képes arra, hogy ezeket a felületeket (például fa nyílászárók, garázskapuk, lépcsők) egyszerűen, gyorsan, probléma mentesen szülessenek újjá. A rendszerhez kapcsolódó tartozékok is nagyon fontos szerepet játszanak a renováló folyamatokban.

A MultiMaster kiegészítők a felületek, sarkok, élek, hornyok, profilok, és nehezen megközelíthető helyek precíz, pontos, hibátlan megmunkálását teszik lehetővé. A kittmaradékok például pillanatok alatt eltüntethetőek egy szegmens fűrészlap segítségével. A nagy felületek teljes átdolgozása nagyon időigényes feladat. Ez az idő nagymértékben lecsökkenthető egy kerek csiszolótányér segítségével. Ez a szerszámrendszer tehát képes arra, hogy a piacon teljesen egyedülálló módon segítse a felújítási munkálatokat úgy, hogy a végeredmény szinte új hatású legyen. Ez egy olyan, utánozhatatlan képesség, amire kizárólag a MultiMaster rendszerek képesek. A tartozékok minden felületre kiterjedő biztonságot, és garanciát jelentenek.

Az építkezések, felújítások, renoválások elengedhetetlen nagy teljesítményre, precíz munkavégzésre, univerzális, sokoldalú felhasználhatóságra alkalmas rendszere a MultiMaster. A tartozékoknak köszönhetően pedig az alkalmazási területek skálája úgy kibővül, hogy szinte nem is lehet felsorolni olyan területet/felületet, ami ezek után érintetlenül maradhatna.

A rezgés, és zajcsökkentés alapvető elvárás, s ezek az önhordó motornak, valamint a vibrációs szétkapcsolónak hála meg is valósulnak, maradéktalanul. A motor nagyfokú teljesítménye a vágási sebesség, és a munkatempó maximalizálását jelenti. A MultiMaster fém hajtóműfejének hála a stabilitás, és a minőség kéz a kézben járnak egymással. A golyós, és a tűcsapágyak általános használhatóságot biztosítanak bárki számára. A kényelmes quickIN szerszámcserélő rendszer garantálja, hogy aki egyszer kipróbálta a MultiMaster adta előnyöket, soha többet nem fog más géphez nyúlni.

Tartalomhoz tartozó címkék: multifunkciós gép fein multimaster
Kosár
0 árucikk
Facebook kisgép áruház
Miért a SzerszámOázis?
A szerszám webáruház A szerszám webáruház A szerszám webáruház A szerszám webáruház
Kiemelt szerszám gyártók
Garantált gép árak