Termékek Menü

Makita kisgépek és kiegészítők széles választékban, elérhető áron

​Iparosok, szakik és barkácsolók is előszeretettel használnak manapság Makita kisgépeket a mindennapokban. A Makita egy rendkívül sokoldalú cég, mely gyárt ipari célú kisgépeket és kerti gépeket is, melyek közül számos megtalálható a Szerszámoázis-nál. 

Ha Ön is minőségi kisgépeket keres vállalkozásába vagy a ház köré, akkor nálunk tökéletes helyen jár. Fejlett webes felületünkön minden termékről részletes leírást talál, továbbá hatalmas választék áll rendelkezésére számos gépcsoportból. Ha kifejezetten Makita termékeket keres, akkor több ezer termék fog webáruházunkban rendelkezésére állni. Minőségi Makita Li-ion akkumulátorok, szettek, fúró-csavarbehajtók, SDS-Max fúró-vésőkalapácsok, szúrófűrészek, körfűrészek, 125 - 230mm-es sarokcsiszolók, csavarbehajtók, vésőgépek, ütvefúrók, láncfűrészek, orrfűrészek, fűnyírók, fűkaszák, sövényvágók és egyéb hosszú távra tervezett gépek rendelhetők oldalunkon rendkívül kedvező akciós áron.

Ha Önnek is fontos a kert rendben tartása, akkor érdemes lehet olyan termékeket megismernie, mint a 2x18V akkus kerti gépek, ezen belül válogathat kedvére fűnyíró, légseprű, multifunkciós fűkasza, láncfűrész, sövényvágó, talicska és még sok más termék amely remek segítség lehet a kis, közepes vagy akár kiemelt méretű kertekbe nyáron. Ezek a termékek rendkívül mobilisak és olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint az LXT Lithium-ion Xtreme Technology, valamint az XPT fokozott por és cseppvédelem szabvány.

Ha az építőiparba keres minőségi eszközöket, akkor a korábban felsorolt kisgépekre pár másodperc alatt rákereshet webáruházunkban, és olyan minőségi termékek fognak előjönni, mint a HR140DSYE1, amely egy rendkívül ergonomikus és praktikus kisgép építőiparosok, ácsok vagy az otthoni barkácsmunka szerelmesei számára.

A Makita termékpalettája rendkívül széles, és minden termék igazi minőséget képvisel.

Ismerje meg akciós termékeinket Ön is!