Kerti gépek tavaszi/nyári munkára

Érdemes felkészülni kerti gépekkel az idei 2017-s tavaszi/nyári szezon kerti munkáihoz. A kertben az összes gyorsan elvégezhető kerti munka sorához ajánljuk, hogy nézzen utána milyen kerti gépekre lehet szüksége tavasszal vagy nyáron az igazi szezonban. Készültünk egy kis akciós kerti gép ajánlattal az Ön számára. Megbízható, hatékony kerti gépek széles kínálata a meseszép gondozott kerthez, gyephez, fához és sövényhez egész évben. Mindig tartunk kerti gépeket raktáron és ezeket sokszor télen is akciós áron kínáljuk, ami remek hír hiszen előre fel tud készülni gépeivel a tavaszi/nyári kertben végzendő munkára.

A 2017 tavaszi/nyári elvégzendő kerti munkákhoz ismerje meg az akkus, elektromos vagy benzinmotoros: fűkasza, fűnyíró vagy láncfűrész kínálatunkat. Természetesen ezernyi más kerti munkához kínálunk szerszámgépeket. A zökkenőmentes kerti munkák ellátásához a magas minőségű és egyben gazdaságos üzemeltetésű, hatékony kerti gépeket ajánljuk. Hosszú távon mindenképpen megéri a jobb minőséget választani a kerti gépekből is, hiszen egytől-egyig nagy múltú megbízható gyártóktól származnak, magyarországi 1+2 éves azaz 3 év garanciával egy helyen, gyors és ingyenes szállítással kínáljuk a legtöbb gépünket. A SzerszámOázis webáruház hivatalos felhatalmazott online partnere - szakkereskedése a MAKITA, HITACHI kerti gépeknek.

A fűnyírást egyszerű dolognak tartjuk, pedig ez így nem teljesen igaz. Gondosan meg kell választanunk a fűnyírót, hogy mekkora területre és milyen környezeti feltételek mellett dolgozunk vele. A hatékony fűnyíráshoz nem elég a legjobb fűnyíró kiválasztása ugyanis ezeket a gépcsodákat megfelelően be is kell állítanunk, gondolok itt az állítható vágásmagasságra berendezésünkön, hiszen ha túl rövidre nyírjuk a füvet akkor tönkre mehet amiért annyit dolgoztunk. Érdemes a szakirodalom szerinti 4-6 cm-es vágásmagasságot betartani amit a jó technikai felszereltséggel rendelkező fűnyírókon eszközölhetünk. Végül a fűnyírókés pengéje is lehet szűk keresztmetszet, hisz okozhat károkat az életlen penge ezért időben élezzük vagy cseréljük le.

A sövényvágásról sem feledkezhetünk meg merthogy kertünk díszei és megérdemlik a törődést. Fontos, hogy milyen sövényfajtáról van szó tudniillik nem minden fajtából lehet sövényt nevelni ezért nézzünk utána mielőtt belekezdenénk a munkába. Pontos és precíz sövényvágás csak jó szerszámgépekkel lehetséges amivel tiszta metszések érhetőek el. Fogadjon meg még egy tanácsot a sövényvágás időpontját ha lehet akkor a tavaszi és őszi szezonban végezze el, kerülje a nagy melegben történő sövényvágást a növénynek és a munkát végzőnek sem előnyös.

    

Ha nagyobb kertje van akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy a lombhullató növények lehullott leveleinek, ágainak összegyűjtése, valamint aprítása mennyi időt, plusz energiát emészt fel. Pedig egy kisebb befektetéssel a lombfúvó berendezés vagy az ágak összehordása után az aprításban hatékonyan résztvevő kerti ágaprító gép lehet nagy segítségünkre. Ne bajlódjunk a kézi aprítással. Az ágaprító gépek a kézi aprítás helyett nyújtanak hatékonyabb alternatívát, ezáltal rengeteg időt spórol számunkra.

Makita Hitachi

 

Nem beszélve arról a tényről, hogy több energiánk marad másra, ami mindenképp előny ebben a felgyorsult világban.

Az őszi/téli tűzifa vagy tüzelő darabolásában nagy segítségünkre lehetnek az erre a célra kifejlesztett akkus, elektromos vagy benzinmotoros láncfűrészek, hiszen a fa igazán pontos méretre vágása, ma már könnyen lehetséges ezekkel a hatékony láncfűrészekkel.

Az akkus láncfűrészek drót nélküli szabad mozgást tesznek lehetővé ezzel megkönnyítve felhasználója mozgását az adott környezetbe. Javasoljuk gallyazáshoz, tűzifa daraboláshoz, illetve beltéri ács munkákhoz. Kifejezetten csendes munkavégzés eszközölhető az akkus láncfűrészekkel.

Makita Hitachi

Az elektromos láncfűrész szintén a csendesebb fajták közé sorolható de ezekkel a láncfűrészekkel már sokkal nagyobb teljesítménnyel dolgozhatunk. Amivel a gallyazási, tűzifa darabolási, valamint a ház körüli munkák gyorsan és gazdaságosan elvégezhetők. Kitűnő alapanyagokból gyártott elektromos láncfűrészek várják akciós áron.

Makita Hitachi

A legerősebb típusúak a benzinmotoros láncfűrészek, ebből is több fajtát kínálunk. A belépő szintű hobbi, farmer, vagy profi felhasználásra szánt kimagasló teljesítménnyel rendelkező láncfűrész fajták közül választhat. Most őszi/téli akciós áron kínáljuk ezeket a benzines láncfűrészeket is.

A Szerszámoázis webáruház a minőségi Makita, Hitachi kerti gépek hivatalos online forgalmazója. Kerti szerszámok, gépek a hatékony munkához, mindez egy helyen. A minőség megtérül és a kertben végzett munka örömmé válhat ezekkel a kerti gépekkel!

még több kerti gép

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Garantált szerszámgép árak
Ajánlatkérés szerszámgépekre
Szerszám gyártók
Árgép, Árukereső
 

Facebook kisgép oldalunk
Kosár
0 árucikk
Kiemelt szerszám gyártók