Termékek Menü
0

Kerti gépek munkára

Érdemes felkészülni minőségi kerti gépekkel a tavaszi/nyári szezon kerti munkáihoz. A kertben az összes gyorsan elvégezhető kerti munka sorához ajánljuk, hogy nézzen körül milyen kerti gépekre lehet szüksége a szezonális elvégzendő munkákhoz. Kerti gépek akciós ajánlatainak sokaságával készültünk az Ön számára. A kerti gépek között talál például: ágaprító berendezést a gallyak, faágak és zöld hulladékok darálására amiből később komposzt készülhet, lombfúvó-szívó az avar és a lehullott levelek összehordására vagy felszívására, akkus metszőolló a könnyebb, gyorsabb metszéshez vagy benzines permetező gép a gyors hatékony permetezéshez, bozótvágó fűkasza a parlagfüves és gazos területek megtisztítására, szivattyúk, fűnyíró a csodaszép kerti gyephez és láncfűrész a téli tüzelő feldarabolására, valamint erdészeti célokra fakitermeléshez, továbbá ezen felül még számos más kerti gép közül válogathat egy helyen!

Az elvégzendő kerti munkák sorához ajánlunk akkus, elektromos vagy benzines erőforrással rendelkező gépeinket. A kétütemű, továbbá négyütemű benzinmotoros gépeinket: bozótvágó fűkasza, strapabíró fűnyíró vagy hatékony láncfűrész kínálatunkat. Természetesen ezernyi más kerti munkához kínálunk magas minőségű szerszámgépeket. A zökkenőmentes kerti munkák ellátásához a minőségi és egyben gazdaságos üzemeltetésű kerti gépeket ajánljuk. Hosszú távon mindenképpen megéri a jobb minőséget választani a kerti gépekből is, hiszen egytől-egyig nagy múltú megbízható gyártóktól származnak, magyarországi 3 évre szóló garanciával. Egy helyen, gyors és ingyenes szállítással kínáljuk a legtöbb kerti gépünket, amelyekhez sok esetben több ajándék is jár. A szerszámoázis webáruház hivatalos, felhatalmazott szakkereskedése és kiemelt online partnere a minőségi kerti és ipari kisgépeknek, szerszámoknak egyaránt.

Makita Hitachi Makita Hitachi

A fűnyírást egyszerű dolognak tartjuk, pedig ez így nem teljesen igaz. Gondosan meg kell választanunk a fűnyírót, hogy mekkora területre és milyen környezeti feltételek mellett dolgozunk vele. A hatékony fűnyíráshoz nem elég a legjobb fűnyíró kiválasztása ugyanis ezeket a gépcsodákat megfelelően be is kell állítanunk, gondolok itt az állítható vágásmagasságra berendezésünkön, hiszen ha túl rövidre nyírjuk a füvet akkor tönkre mehet amiért annyit dolgoztunk. Érdemes a szakirodalom szerinti 4-6 cm-es vágásmagasságot betartani, amit a jó technikai felszereltséggel rendelkező fűnyírókon eszközölhetünk. Végül a fűnyírókés pengéje is lehet szűk keresztmetszet, hisz okozhat károkat az életlen penge ezért időben élezzük vagy cseréljük le.

A sövényvágásról sem feledkezhetünk meg merthogy kertünk díszei és megérdemlik a törődést. Fontos, hogy milyen sövényfajtáról van szó tudniillik nem minden fajtából lehet sövényt nevelni ezért nézzünk utána mielőtt belekezdenénk a munkába. Pontos és precíz sövényvágás csak jó szerszámgépekkel lehetséges amivel tiszta metszések érhetőek el. Fogadjon meg még egy tanácsot a sövényvágás időpontját ha lehet akkor a tavaszi és őszi szezonban végezze el, kerülje a nagy melegben történő sövényvágást a növénynek és a munkát végzőnek sem előnyös.

    

Ha nagyobb kertje van akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy a lombhullató növények lehullott leveleinek, ágainak összegyűjtése, valamint aprítása mennyi időt, plusz energiát emészt fel. Pedig egy kisebb befektetéssel a lombfúvó berendezés vagy az ágak összehordása után az aprításban hatékonyan résztvevő kerti ágaprító gép lehet nagy segítségünkre. Ne bajlódjunk a kézi aprítással. Az ágaprító gépek a kézi aprítás helyett nyújtanak hatékonyabb alternatívát, ezáltal rengeteg időt spórol számunkra.

Makita Hitachi

 

Nem beszélve arról a tényről, hogy több energiánk marad másra, ami mindenképp előny ebben a felgyorsult világban.

Az őszi/téli tűzifa vagy tüzelő darabolásában nagy segítségünkre lehetnek az erre a célra kifejlesztett akkus, elektromos vagy benzinmotoros láncfűrészek, hiszen a fa igazán pontos méretre vágása, ma már könnyen lehetséges ezekkel a hatékony láncfűrészekkel.

Az akkus láncfűrészek drót nélküli szabad mozgást tesznek lehetővé ezzel megkönnyítve felhasználója mozgását az adott környezetbe. Javasoljuk gallyazáshoz, tűzifa daraboláshoz, illetve beltéri ács munkákhoz. Kifejezetten csendes munkavégzés eszközölhető az akkus láncfűrészekkel.

Az elektromos láncfűrész szintén a csendesebb típusok közé sorolható, viszont ezekkel a láncfűrészekkel már sokkal nagyobb teljesítménnyel dolgozhatunk. Amivel a gallyazási, tűzifa darabolási, valamint a ház körüli munkák gyorsan és gazdaságosan elvégezhetők. Kitűnő alapanyagokból gyártott elektromos láncfűrészek várják akciós áron.

Makita Hitachi

A legerősebb típusúak a benzinmotoros láncfűrészek, ebből is több fajtát kínálunk. A belépő szintű hobbi, az optimális farmer vagy az igazán profi felhasználásra szánt kimagasló teljesítménnyel rendelkező benzines láncfűrész fajták közül választhat. Most őszi akciós áron kínáljuk ezeket a benzines láncfűrészeket is.

A Szerszámoázis webáruház a minőségi kerti és ipari kisgépek hivatalos online forgalmazója. Kerti gépek, szerszámok és kisgépek a hatékony munkához, mindez egy helyen, gyorsan. A raktáron lévő termékeinket azonnal átveheti vagy akár másnapra ingyenesen kiszállítjuk. A minőség megtérül és a kertben végzett munka örömmé válhat ezekkel a kerti gépekkel!

Megbízható, hatékony kerti és kertészeti gépek széles kínálata a meseszép gondozott kerthez, gyephez, fához és sövényhez. Mindig hatalmas raktárkészlettel dolgozunk, legyen az fűkasza, fűnyíró vagy bármely más kerti gép amit a kertjében vagy telkén használna. A kerti gépeink gyorsan fogynak, ezért javasoljuk, hogy Ön se maradjon le az idei őszi/téli kedvező minőségi ajánlatokról. A folyamatos akciók ellenére, vannak kiemelten akciós például őszi/téli időszakok amikor a gépek még olcsóbban kaphatók. Remek hír az otthoni felhasználóknak és iparosoknak, valamint a kertészkedni szeretőknek egyaránt. Hiszen így villámgyorsan fel tud készülni az otthonában vagy kertben, továbbá különböző munkaterületeken végzendő összes munka típusra, hiszen nem kell várnia napokat a megrendelt gépekre, mivel szerszámgépeink többségét a rendelés leadásának napjától számítva már akár másnapra ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek az ország bármely pontjára vagy raktárról azonnal átveheti valamelyik budapesti szerszám és gép szaküzletünkben.

Összes Kerti Gépek

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti gépek kerti gép téli őszi
Részletek