Termékek Menü

Hitachi gép akció

Hitachi kisgépek, ipari és otthoni kerti gépek minden típusú felhasználásra nyári akciós áron! Megannyi ipari minőségű gép, tartozék ebben a kategóriában. Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról, rendeljen most kerti, építő-, fém- vagy faipari kisgépeink közül, ahol a gépek, szerszámok és tartozékok gondosan válogatott termékei szerepelnek. A legtöbb gép ajándékkal, továbbá gyors ingyenes házhoz szállítással kerül otthonába. Hitachi kerti gép és kisgép akció 2018.08.15-ig, illetve a készlet erejéig!

Rendezés:
Nézet:

Szerszámgépek – profi kerti és ipari minőségű kisgépek akciós áron

Profi minőségű kisgépek és kerti gépek, akciós vásár tere a szerszám webáruházban! Nálunk minden típusú otthoni vagy ipari munkára vásárolhat kisgépet és/vagy minőségi kerti gépet, szettet. Többek között kínálunk kisebb és nagyobb kertekbe: erőteljes kétütemű benzines fűkaszákat vagy négyütemű bozótvágó fűkaszákat kertápoláshoz damilfejjel, karbantartáshoz vágókéssel vagy mind két tartozékkal egyaránt. A csendes kerti fűnyíráshoz akkumulátoros vagy elektromos fűnyírókat. A nagyméretű telkekhez, kertekhez pedig erőteljes benzinmotoros fűnyírókat is vásárolhat, tolós és önjáró modelleket úgyszintén tartunk raktáron, gyors ingyenes házhoz szállítással. Minden méretű zöldterülethez, kerthez vagy telekhez kínálunk gépeket, legyen az kis vagy kiterjedt nagy méretű zöld terület.

További professzionális minőségű kerti gépeink: láncfűrész vagy sövényvágó, magasnyomású mosó, lombfúvó-szívó, légseprű és benzines magassági ágvágók, továbbá még sok más kiemelt kerti gép környezete, kertje karbantartásához hosszú távra. Sőt mit több, építőipari kisgépek, szerszámgépek sokasága is várja minőségi gépekkel felszerelt szerszám webáruházunkban és kereskedéseinkben egyaránt: Li-Ion akkumulátoros fúró-csavarbehajtók, ütve-csavarozók, szénkefementes hálózati és akkus gépek, ütvefúró vagy csavarbehajtó gépek, professzionális magfúrógépek, erős strapabíró vésőgépek, a legnehezebb építőipari munkákra SDS-Max-os fúró-vésőkalapácsok, vésőgépek, fúrók és fémipari sarokcsiszolók, faipari asztali vagy kézi körfűrészek, elektromos gérvágó fűrészek, akkus ipari minőségű kisgépek, továbbá még sok más praktikus ipari minőségű barkácsgép a szerszám webáruházban. Nyári gép és szerszám ajánlatok most!

Hitachi kerti gép és kisgép akció 2018.08.15-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!