Termékek Menü

Hitachi gép akció

Minőségi Hitachi kisgépek otthon és ipari felhasználásra akciós áron! Megannyi ipari minőségű szerszámgép, tartozék ebben a kategóriában. Rendeljen kerti, építő-, fém- vagy faipari kisgépeink közül, ahol a gépek és tartozékok gondosan válogatott termékei szerepelnek. A legtöbb gép ajándékkal és ingyenes gyors szállítással kerül otthonába. Hitachi kerti gép és kisgép akció 2018.04.30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!

Rendezés:
Nézet:

 

Szerszámgépek – profi kerti és ipari minőségű kisgépek akciós áron

Profi minőségű szerszámgépek, akciós ipari kisgépek, és kerti készülékek kedvezményes vásár tere a szerszám webáruházban és üzleteinkben egyaránt! Nálunk minden típusú munkára vásárolhat ipari kisgépet vagy minőségi kerti gépet. Többek között kínálunk: erőteljes kétütemű benzines fűkaszákat vagy négyütemű bozótvágó fűkaszákat kertápoláshoz damilfejjel, vágókéssel vagy mind két tartozékkal egyaránt. A csendes kerti fűnyíráshoz akkumulátoros vagy elektromos fűnyírókat, a méretes telkekhez, kertekhez pedig az erőteljes benzinmotoros fűnyírókat is kínálunk, tolós és önjáró modelleket úgyszintén tartunk raktáron. Minden méretű kerthez és telekhez kínálunk gépeket, legyen az kis vagy nagy kiterjedt méretű.

További professzionális minőségű kerti gépeink: magasnyomású mosó, lombfúvó-szívó, légseprű, láncfűrész vagy sövényvágó és magassági ágvágók, továbbá még sok más kiemelt kerti gép környezete, kertje ápolásához. Sőt mit több, építőipari kisgépek, szerszámgépek sokasága is várja minőségi gépekkel felszerelt szerszám webáruházunkban és kereskedéseinkben egyaránt: profi akkumulátoros fúró-csavarbehajtók, ütve-csavarozók, szénkefementes hálózati és akkumulátoros gépek, ütvefúrók vagy csavarbehajtó gépek, professzionális fúrógépek, erős strapabíró vésőgépek, a legnehezebb építőipari munkákra SDS-Max-os fúró-vésőkalapácsok, vésőgépek, fúrók és fémipari sarokcsiszolók, faipari asztali vagy kézi körfűrészek, elektromos láncfűrészek, akkus ipari minőségű kisgépek, továbbá még sok más praktikus ipari minőségű barkácsgép a szerszám webáruházban!

Hitachi kerti gép és kisgép akciók 2018.04.30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!