Termékek Menü
0

Hitachi gép akció

Akciós minőségi szerszámgépek otthoni és ipari felhasználásra egyaránt. Akkumulátoros gépek, szettek, vagy benzines, elektromos kerti berendezések, továbbá profi kisgépek: fúró-csavarbehajtó, csavarozó, SDS-Max fúró-vésőkalapács, bontókalapács, fejlett akkumulátoros rendszerek, ezenfelül megannyi ipari minőségű gép, tartozék ebben a kategóriában. Rendeljen építőipari, fémpari vagy faipari gépeink közül kedvezményes áron áruházunkból, ahol a teljes Hitachi gép és tartozék paletta gondosan válogatott termékei szerepelnek, a legtöbb ajándékkal és ingyenes expressz kiszállítással kerül otthonába vagy ahová Ön kéri. Most kerti és kisgép akciók 2018.02.28-ig, illetve a készlet erejéig!

Rendezés:
Nézet:

 

Szerszámgépek – profi kerti és ipari minőségű kisgépek akciós áron

Profi minőségű szerszámgépek, akciós ipari kisgépek, és kerti készülékek kedvezményes vásár tere a szerszám webáruházban és üzleteinkben egyaránt! Nálunk minden típusú munkára vásárolhat ipari kisgépet vagy minőségi kerti gépet. Többek között kínálunk: erőteljes kétütemű benzines fűkaszákat vagy négyütemű bozótvágó fűkaszákat kertápoláshoz damilfejjel, vágókéssel vagy mind két tartozékkal egyaránt. A csendes kerti fűnyíráshoz akkumulátoros vagy elektromos fűnyírókat, a méretes telkekhez, kertekhez pedig az erőteljes benzinmotoros fűnyírókat is kínálunk, tolós és önjáró modelleket úgyszintén tartunk raktáron. Minden méretű kerthez és telekhez kínálunk gépeket, legyen az kis vagy nagy kiterjedt méretű.

További professzionális minőségű kerti gépeink: magasnyomású mosó, lombfúvó-szívó, légseprű, láncfűrész vagy sövényvágó és magassági ágvágók, továbbá még sok más kiemelt kerti gép környezete, kertje ápolásához. Sőt mit több, építőipari kisgépek, szerszámgépek sokasága is várja minőségi gépekkel felszerelt szerszám webáruházunkban és kereskedéseinkben egyaránt: profi akkumulátoros fúró-csavarbehajtók, ütve-csavarozók, szénkefementes hálózati és akkumulátoros gépek, ütvefúrók vagy csavarbehajtó gépek, professzionális fúrógépek, erős strapabíró vésőgépek, a legnehezebb építőipari munkákra SDS-Max-os fúró-vésőkalapácsok, vésőgépek, fúrók és fémipari sarokcsiszolók, faipari asztali vagy kézi körfűrészek, elektromos láncfűrészek, akkus ipari minőségű kisgépek, továbbá még sok más praktikus ipari minőségű barkácsgép a szerszám webáruházban!

Most kerti gép és szerszámgép akciók: 2018.02.28-ig, illetve a készlet erejéig!

Részletek