Termékek Menü

HITACHI 2018 kerti akciós géplista

Hitachi Koki kertészeti gép akció | 2018 tavasz-nyár

A kerti gép akció 2018 március – 1-től augusztus 30-ig tart, illetve a készlet erejéig. Minden ami a minőségi kerti gépek kategóriájába tartozik nálunk kapható, mindig a legjobb áron, valamint a legtöbb termék plusz ajándékkal kerül Kedves vásárlóinkhoz!

Már most érdemes kerti gépet rendelni, a szezonális kerti munkákhoz, hiszen az összes Hitachi kerti gépet: fűnyíró, bozótvágó fűkasza vagy otthoni hobbi, farmer, esetleg profi felhasználásra láncfűrész, továbbá egyéb munkafeladatra kínált professzionális minőségű kerti gépek hosszú távra egy helyen, akciós áron kapható! Amit még érdemes tudni, hogy a Szerszámoázis szerszám webáruház megbízható hivatalos online partner és szakkereskedés, továbbá kiemelt kereskedelmi partnere vagyunk a Hitachi Koki cégnek. A nálunk kapható minőségi kerti gépek sokasága között válogathat akkumulátoros, elektromos vagy benzines erőforrás szerint, mint például: bozótvágó fűkasza, fűnyíró, földfúró, lombfúvó-szívó, láncfűrész, magassági ág- és sövényvágó, szivattyú vagy szegélynyíró kategóriákban és még sorolhatnánk, de inkább győződjön meg róla Ön is, és válogasson kedvére kerti szerszámgépeink között. A tavaszi-nyári szezon hamarosan elkezdődik, ne maradjon le az akciós kerti gép ajánlatokról. A megbízhatóság egyik alappillére, hogy az összes Hitachi gépre 1+2 év hivatalos magyarországi garancia jár.

Összes Hitachi fűkasza egy helyen!

Összes Hitachi fűnyíró egy helyen!

Összes Hitachi láncfűrész egy helyen!

Összes Hitachi kerti gépek!

Minden gép egy helyen a kerthez. Megannyi két- vagy négyütemű bozótvágó fűkasza a parlagfüves aljnövényzet nyírására, benzines, elektromos fűnyíró a profi kertápolásra a magas fű nyírásához, megbízható professzionális láncfűrész hobbi, farmer és erdészeti célra egyaránt, ezenfelül még megannyi más kerti gép várja, rendeljen a hatékony kerti berendezések közül kedvező áron már március 1-től. Fontos tudni, hogy a Hitachi Koki kertészeti akció fél éven át tart és folyamatos akciókkal várja, egészen pontosan augusztus 30-ig. Ne maradjon le a legjobb kerti gép ajánlatokról!

A Hitachi Koki kerti gép akció érvényes: 2018.03.01 - 08.30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!