Termékek Menü

HITACHI 2018 kerti akciós géplista

Hitachi - HiKOKI kerti gép akció | 2018 ősz-tél

A kerti gép akció 2018.09.01 - 12.31-ig tart, illetve a készlet erejéig érvényes. Minden ami a minőségi kerti gépek kategóriájába tartozik kapható nálunk, valamint a legtöbb termék plusz ajándékkal vagy extra kedvező áron kerül Vásárlóinkhoz!

Érdemes kerti gépet rendelni a szezonális kerti munkákhoz, hiszen az összes Hitachi - HiKOKI kerti gépet, mint például a fűnyíró, bozótvágó fűkasza vagy otthoni hobbi, farmer, esetleg profi felhasználásra szánt láncfűrész, továbbá egyéb munkafeladatra kínált professzionális minőségű kerti gépek hosszú távra egy helyen, kedvezményes áron kapható! Amit még érdemes tudni, hogy a SzerszámOázis szerszám webáruház megbízható hivatalos online partner és szakkereskedés, továbbá kiemelt kereskedelmi partnere vagyunk a HiKOKI cégnek. A nálunk kapható minőségi kerti gépek sokasága között válogathat akkumulátoros, elektromos vagy benzines erőforrás szerint, mint például: bozótvágó fűkasza, fűnyíró, földfúró, lombfúvó-szívó, láncfűrész, magassági ág- és sövényvágó, szivattyú vagy szegélynyíró kategóriákban és még sorolhatnánk, de inkább győződjön meg róla Ön is, és válogasson kedvére kerti szerszámgépeink között. A tavaszi-nyári szezon hamarosan elkezdődik, ne maradjon le az akciós kerti gép ajánlatokról. A megbízhatóság egyik alappillére, hogy az összes HiKOKI - Hitachi gépre 1+2 év hivatalos magyarországi garancia jár.

 

Összes HiKOKI - Hitachi kerti gépek!

 

Minden otthoni kerti gép egy helyen a csodaszép kerthez. Megannyi akkumulátoros, két- vagy négyütemű benzines bozótvágó fűkasza a parlagfüves aljnövényzet nyírására, elektromos szegélynyíró a magas fű nyírásához és a minőségi kertápoláshoz. Megbízható professzionális láncfűrész hobbi, farmer és erdészeti célra egyaránt, ezenfelül még megannyi más kerti gép várja, rendeljen hatékony kerti berendezéseket jó áron, már szeptemberben elkezdődik az őszi-téli szezon gépeinek akciós árazása. Fontos tudni, hogy a HiKOKI - Hitachi őszi/téli kerti akció folyamatos akciókkal várja. Ne maradjon le a legjobb őszi/téli kerti gép ajánlatokról!

 

A HiKOKI - Hitachi kerti gép akció érvényes: 2018.09.01 - 12.31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!