Termékek Menü

HITACHI 2018 kerti akciós géplista

Hitachi Koki kerti gép akció | 2018 ősz-tél

Az extra kerti gép akció szeptembertől tart, illetve a készlet erejéig érvényes. Minden ami a minőségi kerti gépek kategóriájába tartozik nálunk kapható, valamint a legtöbb termék plusz ajándékkal vagy extra kedvező áron kerül vásárlóinkhoz!

Már most érdemes kerti gépet rendelni, a szezonális kerti munkákhoz, hiszen az összes Hitachi kerti gépet: fűnyíró, bozótvágó fűkasza vagy otthoni hobbi, farmer, esetleg profi felhasználásra láncfűrész, továbbá egyéb munkafeladatra kínált professzionális minőségű kerti gépek hosszú távra egy helyen, akciós áron kapható! Amit még érdemes tudni, hogy a Szerszámoázis szerszám webáruház megbízható hivatalos online partner és szakkereskedés, továbbá kiemelt kereskedelmi partnere vagyunk a Hitachi Koki cégnek. A nálunk kapható minőségi kerti gépek sokasága között válogathat akkumulátoros, elektromos vagy benzines erőforrás szerint, mint például: bozótvágó fűkasza, fűnyíró, földfúró, lombfúvó-szívó, láncfűrész, magassági ág- és sövényvágó, szivattyú vagy szegélynyíró kategóriákban és még sorolhatnánk, de inkább győződjön meg róla Ön is, és válogasson kedvére kerti szerszámgépeink között. A tavaszi-nyári szezon hamarosan elkezdődik, ne maradjon le az akciós kerti gép ajánlatokról. A megbízhatóság egyik alappillére, hogy az összes Hitachi gépre 1+2 év hivatalos magyarországi garancia jár.

 

Összes Hitachi fűkasza egy helyen!

Összes Hitachi fűnyíró egy helyen!

Összes Hitachi láncfűrész egy helyen!

Összes Hitachi kerti gépek!

 

Minden otthoni kerti gép egy helyen a csodaszép kerthez. Megannyi akkumulátoros, két- vagy négyütemű benzines bozótvágó fűkasza a parlagfüves aljnövényzet nyírására, elektromos szegélynyíró a magas fű nyírásához és a minőségi kertápoláshoz. Megbízható professzionális láncfűrész hobbi, farmer és erdészeti célra egyaránt, ezenfelül még megannyi más kerti gép várja, rendeljen hatékony kerti berendezéseket jó áron, már szeptemberben elkezdődik az őszi-téli szezon gépeinek akciós árazása. Fontos tudni, hogy a Hitachi Koki őszi/téli kerti akció folyamatos akciókkal várja. Ne maradjon le a legjobb őszi/téli kerti gép ajánlatokról!

 

A Hitachi Koki kerti gép akció érvényes: 2018.09.01 - 12.31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!