Termékek Menü

A Hitachi ipari porszívó előnyeiről

A Hitachi ipari porszívó segítségével eltüntetheti élet/munkateréből a port, a mikroszkopikus szennyeződéseket, és egyéb kártevőket.

A fúrás, csiszolás vagy marás kosszal jár, ez vitathatatlan. A por, azonban azon túl, hogy foltot hagy a padlón, határozottan egészségtelen. Az apró szemcsék irritálhatják a torkát, a hörgőit, és a tüdejébe el/lejutva komoly gócokat okozhatnak. A mai modern technológia 99,9%-ban képes garantálni a kártékony anyagok elszívását. Ez bizony döbbenetes adat, és határozottan pozitív, már ami a jövőbeli kilátásokat illeti. Egy ipari eszközzel ugyanis elejét veheti a por belélegzéséből fakadó betegségeknek,.

Nemcsak az érintett felület tartható tisztán, hanem a környezet is, ami egyenlő a maximális komfortérzettel. Van még egy óriási előnye ennek a masszív, eredményes, nagy teljesítményű technikának, amire lehet elsőre nem is gondolt. Azzal, hogy eltűnteti a port a levegőből megvédi az eszközeit, gépeit a sérülésektől, problémáktól. Tehát növelheti a szerkezetek élettartamát azzal, hogy hatékonyan kiszűri az életükből a lerakódásokat, eltömődéseket, elektronikai zavarokat okozó port.

Milyen porosztályú Hitachi ipari porszívó az önnek való?

A besorolás sokat segíthet önnek a konkrét termék kiválasztásában.

L osztály: a pormennyiség küszöbértéke nagyobb, mint 1 mg/m3. Egyszerű házi por, vagy föld eltakarítására tökéletesen alkalmas.

M osztály: a pormennyiség küszöbértéke kisebb, vagy egyenlő 1 mg/m3. Eredményesen tüntetheti el a fa-, műanyag- felületi eredetű, hézagpótló, gipszkarton, beton, cement, homok okozta szennyeződéseket.

H osztály: a pormennyiség küszöbértéke kisebb, mint 1mg/m3. A készülék abszolút pormentességet garantál a rákkeltő- vagy patogén anyagokkal, penésszel vagy penészspórával, azbeszttel- , természetes/mesterséges ásványi eredetű anyagokkal szemben.