Termékek Menü

Nagy teljesítményű Hitachi bontókalapácsok elérhető áron

A Szerszámoázis olyan Hitachi bontókalapácsokat gyűjtött össze, melyek jó választásnak bizonyulhatnak építőipari vállalkozások számára új épületek alapjainak előkészítéséhez vagy régi házak felújításánál a régi betonalap feltöréséhez.

Bontókalapácsra szinte minden nagyobb építőipari vállalkozásnak szüksége van, és ez már nem feltétlenül olyan eszköz, amit az átlagember minden nap használna.

A Szerszámoázis olyan Hitachi bontókalapácsokat gyűjtött össze, melyek jó választásnak bizonyulhatnak építőipari vállalkozások számára új épületek alapjainak előkészítéséhez vagy régi házak felújításánál a régi betonalap feltöréséhez.

Az ergonomikus kialakítású Hitachi gépek rendkívül népszerűen bizonyultak az elmúlt években a szakik körében, és jó áron megrendelhetők webáruházunkból mindössze pár kattintás segítségével. Ha Önt egy kisebb teljesítményű, de remekül használható gép érdekli, akkor ismerje meg a Hitachi H65SB2 modellt! Ez az építőipari típus egy erőteljes bontókalapács, amely a legkeményebb betont is képes feltörni.

Előszeretettel ajánljuk építőiparosok számára betonburkolatok és alapok felbontásához, valamint vésésekhez. A 70 J ütőenergiával rendelkező gépbe speciális rezgéscsillapító rendszer is beépítésre került, mely a markolatban található, így a hosszan tartó munkavégzés sem bizonyul kimerítőnek. A dupla szigetelésű strapabíró alumínium ház és a hatékony motor hűtés adja a megfelelő biztonságot intenzív használat mellett is a kezelő számára.

A szerszámbefogás 30 mm hatlapú szerszámokhoz is lehetséges, a géphez pedig számos kiegészítő érkezik, mint például a gurulós szerszámkoffer, az oldalfogantyú és a hatszögkulcs. A H65SB2 egy remek minőségű belépő szintű bontókalapács, azonban, ha nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor ott a H65SB3 és a H90SG is! Ismerje meg bontókalapácsainkat webáruházunkban Ön is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hitachi gépek Hitachi bontókalapács