Termékek Menü

Akciós Hitachi-HiKoki gépek hatalmas választékban a Szerszámoázis-nál!

Rengeteg szaki, vállalkozás, építőipari cég és barkácsoló választja minden évben a japán Hitachi-HiKoki gépeket megbízhatóságuknak és praktikusságuknak köszönhetően. 

Mi is előszeretettel ajánljuk bárkinek a Hitachi-HiKOKI termékeket, aki ipari, ház körüli munkákat, barkácsolást vagy építőipari feladatokat vagy egyéb hasonló tevékenységeket kíván minőségi, megbízható gépekkel végezni. Vegyen részt Ön is a tavaszi/nyári akciónkban és szerezzen be Hitachi-HiKOKI gépeket akciós áron webáruházunkban a listaárhoz képest!

 

Gép akciók!

 

Milyen akciós gépeket biztosítunk a nagy tavaszi/nyári szezonra?

Minőségi sarokcsiszolók, láncfűrészek, magasnyomású mosók, gipszkarton csavarozók, vésőgépek, fúrókalapácsok, fúró-csavarbehajtók, körfűrészek és grandiózus készlettel készülünk a kerti gépek szezonjára: megannyi benzines, akkumulátoros fűkasza, elektromos fűnyíró és láncfűrész közül választhat biztonságos online felületünkön. Minden termékünkről részletes leírást talál, tehát megtekintheti az eszközök teljesítményét, tartozékait és különleges funkcióit is! Minden Hitachi-HiKoki gépünk ergonomikus kialakítással rendelkezik, mely hosszú távon is megkönnyíti a velük való munkát. Számos gép nagymértékben testre szabható, hogy Ön is igényeihez igazíthassa munka közben az eszközöket. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy ipari kisgépek, kerti gépek és barkácseszközök terén egyértelműen verhetetlen a Hitachi-HiKOKI. A sarokcsiszolók, fúrógépek és egyéb kisgépek elsőrangú porvédelemmel lettek ellátva, professzionális formatervezést és kivitelezést testesítenek meg, továbbá kompakt, kis súlyú gépek, melyeket nem fárasztó hosszú távon sem használni. Hasonlóan hatékonyak a fent említett Hitachi-HiKoki kerti gépek, köztük a benzines fűkaszák is, amelyek erőteljes és nagymértékben környezetbarát PureFire kétütemű motorokkal érkeznek (kevesebb a fogyasztás, alacsonyabb a szénmonoxid kibocsátás). Sok szempontból a fejlettséget és az innovációt testesíti meg, gondoljunk például a világújdonságnak számító 36V-os nagy teljesítményű, halk üzemű Multi Volt gépekre. Válassza Ön is ezeket az elérhető árú és modern gépeket!