Termékek Menü

Akciós Hitachi-HiKoki gépek hatalmas választékban a Szerszámoázis-nál!

Rengeteg szaki, vállalkozás, építőipari cég és barkácsoló választja minden évben a japán Hitachi-HiKoki gépeket megbízhatóságuknak és praktikusságuknak köszönhetően. 

Mi is előszeretettel ajánljuk bárkinek a Hitachi-HiKoki termékeket, aki ház körüli munkákat, barkácsolást, építőipari munkákat vagy hasonló tevékenységeket kíván minőségi, megbízható gépekkel végezni. Vegyen részt Ön is őszi akciónkban és szerezzen be Hitachi-HiKoki gépeket akár 50%-al olcsóbban webáruházunkban a listaárhoz képest!

Milyen gépeket biztosítunk?

Minőségi sarokcsiszolók, láncfűrészek, magasnyomású mosók, gipszkarton csavarozók, vésőgépek, fúrókalapácsok, fúró-csavarbehajtók, körfűrészek és kerti gépek (szegélynyírók, fűkaszák, fűnyírók) közül választhat online felületünkön. Minden termékünkről részletes leírást talál, tehát megtekintheti az eszközök teljesítményét, tartozékait és különleges funkcióit is! Minden Hitachi-HiKoki gépünk ergonomikus kialakítással rendelkezik, mely hosszú távon is megkönnyíti a velük való munkát. Számos gép nagymértékben testre szabható, hogy Ön is igényeihez igazíthassa munka közben az eszközöket. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy barkácseszközök terén egyértelműen verhetetlen a Hitachi-HiKoki. A sarokcsiszolók, fúrógépek és egyéb kisgépek elsőrangú porvédelemmel lettek ellátva, professzionális formatervezést és kivitelezést testesítenek meg, továbbá kompakt, kis súlyú gépek, melyeket nem fárasztó hosszú távon sem használni. Hasonlóan hatékonyak a Hitachi-HiKoki kerti gépek, köztük a fűkaszák is, melyek erőteljes és nagymértékben környezetbarát PureFire kétütemű motorokkal érkeznek (kevesebb a fogyasztás, alacsonyabb a szénmonoxid kibocsátás). A Hitachi-HiKoki sok szempontból a fejlettséget és az innovációt testesíti meg, gondoljunk például a világújdonságnak számító 36V-os zéró emissziós és nagy teljesítményű, halk üzemű MULTI VOLT gépekre. Válassza Ön is ezeket az elérhető árú és modern gépeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: hitachi Hitachi webáruház