Termékek Menü

HiKOKI márka

2018 októberi hatállyal a Hitachi Koki Co., Ltd. márkaneve HITACHI-ról HiKOKI-ra változott. Mindez azért, hogy a Hitachi kisgépes üzletága (melynek eddig Hitachi Koki Co., volt a megnevezése) teljesen elkülönüljön a Hitachi Global anyavállalattól.

Kedves HiKoki Érdeklődő!

Bizonyára már tudják, hogy 2018 október 1-től új időszámítás kezdődött a Hitachi életében.
A márka név Hitachi Koki -ról HiKoki -ra változott. Ezen jeles alkalomból a Japán központ egy közzétételi ünnepséget szervezett Tokióban, melyet Mr. Osami Maehara elnök- vezérigazgató vezényelt. Rajta kívül több magas beosztású HiKoki vezető is rövid beszédet tartott.

Az egész rendezvény, mely a Hikoki Green Day néven fut, elérhető már a HiKoki online csatornáján:

 

HiKOKI szerszámgép és bemutató videók

 

Szeretettel várja a SzerszámOázis webáruház is a HiKoki termékek után érdeklődőket!

 

HiKOKI - kisgépek és szerszámok minőségi gyártója

A HiKOKI eltökélt szándéka, hogy kimagasló minőségű termékeket és kiváló szolgáltatásokat nyújtson továbbra is ügyfelei számára. Az új logót is ennek fényében tervezték, ahol a második betű utáni szünet egy 1-es számot formál, mivel törekvésük az, hogy az első számú minőségi kisgépgyártó legyen a világon. Több neves gyártót már felvásároltak és tovább bővül a paletta.

Nagyra értékeljük a folyamatos támogatását, melyet a kéziszerszámokkal, kisgépekkel és a szerszámgépekkel, továbbá az élettudományokkal foglalkozó márkáink élvezhettek az Ön részéről, és örömünkre szolgálna, ha a jövőben új márkánk a HiKOKI gépei is segítenék munkáját.

Tehát a HITACHI nevet vált HiKOKI névre.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek hitachi márka HiKOKI