Termékek Menü

Hitachi-HiKoki ipari porszívók, a takarítás abszolút mesterei!

Az ipari porszívók rendkívül hasznosak lehetnek manapság építkezési munkálatokon, lakásfelújítások során, de akár otthon is, ha a garázst akarjuk egy kicsit rendbe tenni vagy az autót akarjuk kitisztítani pár perc alatt. 

A rendkívül modern és praktikus Hitachi-HiKoki ipari porszívókat rengetegen használják előszeretettel a mindennapokban, hiszen rendkívül sok különböző célra alkalmazhatók. Ha kisebb teljesítményű eszközzel is megelégszik, akkor érdemes lehet kipróbálnia a Hitachi-HiKoki RP250YDL Ipari vizes/száraz porszívót, mely egy az egyik legjobb ár/érték arányú ipari porszívó a piacon.

Kifejezetten otthoni és irodai takarításra fejlesztve, mely teljesítményéből is látszik, hiszen moderált, 1000W-os motor hajtja. A költséghatékony ipari porszívó olyan extrákkal rendelkezik, mint a vákuumos szűrőtisztítás, valamint egy fejlett kapcsoló automatika, mely akkor lép életbe, amikor egy ipari kisgépet kapcsolunk a porszívóra.

Az Hitachi-HiKoki ipari porszívók ugyanis remekül használhatók például horonyvágások vagy körfűrészelések során is, amikor rengeteg por keletkezik és ezt hatékonyan el akarjuk vezetni. A porszívóba csatlakoztatott gép kapcsolása indítja el és állítja le a porszívót, ami automatikus kikapcsolást is végez, ha a tartály tele van. Minden Hitachi-HiKoki gép tudja ezeket a hasznos extrákat, így érdemes megnéznie egy-két modellt közelebbről is!

HA kifejezetten nagy teljesítményű modellt keres, akkor a Hitachi-HiKoki RP350YDH remek választás lehet, mivel kategóriájában ez az egyik leghatékonyabb száraz/nedves ipari porszívó a piacon. 1200 W teljesítmény, modern funkciók, rengeteg extra.

Ismerje meg Ön is Hitachi-HiKoki termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ipari porszívók olcsón