Termékek Menü

Fúrókalapácsok – minőségi SDS Max vagy SDS Plus fúrókalapácsok

Fúrókalapácsok – vésőkalapácsok, fúró-véső berendezések egy helyről gyorsan, megbízhatóan magyarországi 1+2 év garanciával és ingyenes kiszállítással. Megannyi kiemelten jó minőségű fúró-vésőkalapács ebben a szerszám kategóriában. Főleg ipari, ellenben otthoni felhasználásra is hatékonyan használható szerszámok. Válasszon SDS Plus és SDS Max szerszámbefogás közül. Produktív kisgépek nagy teljesítménnyel, különböző típusú és volumenű komplex feladatok elvégzéséhez, valamint magasabb igénybevételű ipari munkákra. Az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért kínálunk kizárólag minőségi gépeket. Megbízható gyártók közül választhat Makita vagy HiKOKI.

 

Minőségi SDS Max és SDS Plus fúrókalapácsok online!

Az SDS Max és SDS Plus technológia nagymértékben megkönnyítette a barkácsolók, szakik és iparosok munkáját az elmúlt években, hiszen kifejezetten gyorssá teszi a szerszámcserét és szerszámbefogást a fúrókalapácsokban, vésőgépekben, fúrókban, továbbá egyéb kisgépekben. A Szerszámoázis-nál Ön is minőségi SDS technológiákkal felszerelt ipari kisgépek közül választhat olyan neves gyártók jóvoltából, mint a Hitachi, Makita, Fein és még sok más!

Majd 100 termék áll rendelkezésére különböző SDS Max és SDS Plus technológiás gépeink közül, melyek rengeteg modernitással lettek ellátva, hogy a munka kényelmes, dinamikus és hatékony legyen.

Ha megbízható fúrókalapácsot keres, akkor ismerje meg az SDS Max-os Makita HR4002 modellt, mely egy remek fúró-vésőkalapács építőipari felhasználásra.

A kifejezetten építőipari munkákra gyártott modell abszolút ipari minőségű berendezés, amely kiváló segítséget nyújt a gyors fúrási és/vagy vésési munkafeladatok, hatékony elvégzéséhez, és remek társ lehet akkor is, ha otthonában vagy akörül kell egy kis átalakítást végezni.

Ez a modell, valamint egyébként sok más Makita és Hitachi - HiKOKI fúrókalapács is olyan modernitásokkal van felszerelve, mint a 12 fokozatú vésőpozíció állítás, az alumínium hajtóműház, a csúszókuplung (megakadályozza a motor hirtelen leállását a szerszám megszorulásakor), kézbe simuló csúszásmentes, gumírozott markolat, önkioldó szénkefék és természetesen maga az SDS Max technológia, mely a szerszámbefogást teszi egyszerűvé. Ismerje meg Ön is fúrókalapácsainkat és egyéb termékeinket online még ma!