Termékek Menü

Benzinmotoros fűkasza

Rendezés:
Nézet:

Miért döntsön Makita benzines fűkasza mellett?

A benzines fűkasza hatalmas segítséget nyújthat önnek gazzal, gyeppel sűrűn hintett területének megmunkálásában. Maga a technológia csak néhány éve robbant be szó szerint a piacra. A régi, hagyományos, motor nélküli, kézi erővel „hajtott” fűkasza verhetetlen jellemzőkkel bírt azokon a terepeken, ahol vagy túlságosan magas volt a fű, a hagyományos fűnyírógép alkalmazásához, vagy túlzottan nagy, esetleg gazos, parlagfüves környezet állt rendelkezésre.

Mindenesetre az, hogy ennek a praktikus megoldásnak megszületett a motorizált változata hihetetlenül sokat dobott kihasználtságának mértékén. Arról nem is beszélve, hogy lehetett a gazda akármilyen erős, és állhatatos, egy benzinmotor adta teljesítménnyel lehetetlenség felvenni a versenyt. Az emberi erő eltörpül a Makita benzines fűkasza biztosította forgatónyomaték mellett.

Felmerülhet önben a jogos kérdés, hogyha a benzinmotoros készülék ennyire príma, akkor mi a helyzet a súlyával, ami azért jócskán meglassíthatja a fűnyírás folyamatát? A kérdése helytálló, de a modern technológia már azelőtt megadta erre a választ, mielőtt előállt volna az első hivatalos prototípussal. Amikor ugyanis ezek a gépek megszülettek, elsőbbséget élvezett, hogy könnyű szerkezetűek legyenek, ami garantálja az egyszerű, gyors, fáradhatatlan kezelhetőséget. Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora terhet kell kezeire, vállaira, hátára tennie egy adott terület karbantartásához.

Az a tény, hogy a Makita benzines fűkasza nem terheli meg gerincét nagyon is lényeges, és érdemes erre nagy hangsúlyt fektetni. A technológiai érában is mind jobban előtérbe kerülnek az egészség megőrzésével kapcsolatos feltételek. Bár ezek az előnyök is nagyon kiemelkedőek, de a lehető legkézenfekvőbb érv, ami a benzines fűkasza mellett szól, az a verhetetlen, utánozhatatlan mobilisága és az erőteljes kétütemű illetve négyütemű motorjai.

A hordozhatóság szabadsága testesül meg ebben a szerkezetben. Ez azt jelenti, hogy sem hálózathoz, sem kábelhez nincs kötve, így akármilyen elhagyatott terepet is bátran a fűkaszálás alá vethet, amíg bírja szusszal, és üzemanyaggal, addig semmi sem akadályozhatja meg. Ez a fajta szabadság garantálja, hogy a fűnyírás kellemes tevékenységgé avanzsál.

Makita benzinmotoros fűkaszák típusai között kapható: 2 ütemű vagy 4 ütemű benzines "hobbi", "farmer" illetve "profi" felhasználásra gyártott 3-4 élű ütő vagy vágókéssel bozótvágó fűkasza a kert körüli munkáktól egészen az ipari nagy zöld területű felhasználásig. Ezentúl kapható még damilfejes "hobbi" benzines fűkasza a kis kertekhez, illetve szegélynyíráshoz. Az összes benzinmotoros fűkasza típus teljes kínálata megtalálható. Bármely robbanómotoros típust választja ingyenesen kiszállítjuk vagy átveheti üzletünkben akár azonnal.