Termékek Menü

Benzinmotoros fűkasza

Magas színvonalon gyártott Hitachi benzines fűkaszák széles választékban kaphatóak, akciós áron és hasznos ajándékokkal.
Rendezés:
Nézet:


Ismerje meg az új Hitachi benzinmotoros fűkaszákat!

 

A Hitachi cég termékeit sokaknak nem kell már bemutatni. A vállalat évek óta gyártja a jobbnál jobb elektromos kerti gépeket és kisgépeket, melyek rendkívül megbízhatók és könnyen kezelhetők. A legújabb Hitachi benzinmotoros fűkaszák remek választásnak bizonyulnak a nagyobb kertekbe, ha szükség van egy kiegészítő eszközre a fűnyíró mellé a nehezen hozzáférhető helyekre is. A japán Hitachi anyacég és a kétütemű benzinmotorjaival világhírre szert tett Tanaka gyár egyesülését követően a cég csúcsminőségű benzinmotoros kerti gépeket dobott piacra, melyeket bármilyen modern kertben előszeretettel használnak már a fogyasztók. A legújabb gépcsaládok a ház körüli munkát nagymértékben segítik, és a hobbikertészeknek is jó választásnak bizonyultak az évek alatt.

Minden Hitachi benzinmotoros fűkasza, bozótvágó teljesítménye 2/3-os fordulatszámon van megadva, mivel a gépeket optimálisan ebben a fordulattartományban használjuk.

A benzinmotoros gépek rendkívül megbízhatók és komolyabb szakértelem nélkül is kezelhetők. Használatuk során természetesen figyelni kell a kétütemű motorok keverékigényére, azonban más ördöngössége nincs az eszközöknek. A Hitachi CG24ECMP kétütemű benzinmotoros fűkasza személyében Ön is egy minőségi kerti gépet vásárolhat, mellyel rendben tarthatja kertjét egész nyáron. Ez a berendezés már a profi szint határát súrolja, így azoknak ajánljuk, akiknek gyakran és huzamosabb ideig van szükségük egy ilyen jellegű kerti gépre. A regulátorral szabályozott fordulatszámú profi fűkasza a nagyobb gazokkal is könnyedén megbirkózik és oda is eljuthat vele, ahova a hagyományos tolós fűnyíróval nem.

A legtöbb modern Hitachi kaszákban már mindig megtalálható ventilátor által szállított levegővel szabályozható a karburátor működése, amely hatékonyabbá teszi a motor működését és ezáltal a vastag szárú növények sem állíthatják meg a gépezetet! További előnye ennek a terméknek, hogy új technológiával, a regulátoros azaz levegővel szabályozott fordulatszám szabályzással lett felszerelve, melynek hozadéka a kevesebb fogyasztás és a nagyobb teljesítmény! Ha Ön is egy megbízható gépet keres, akkor a Hitachi benzinmotoros fűkaszákban garantáltan nem fog csalódni. Egyszerű kezelhetőség, megbízható működés, évtizedes élettartam. Válassza a Hitachi gépeket!