Termékek Menü

Construma gép akciók

A házi vásár a Szerszámoázis webáruházban is minden évben megrendezésre kerül, amely a CONSTRUMA kiállítással egybefűzött időpontban, de hosszabb lefolyású gép akció keretében történik!

Construma gép akciók: 2019.04.03 - 2019.04.30-ig, illetve a készlet erejéig tartanak!

Az építőipar folyamatos fejlődése a CONSTRUMA akciók iránti kereslet jól mérhető: gyakorlatilag minden szerszám kategóriában indítunk construma akciókat is. Ez jó hír mindenkinek, hiszen nem kizárólag az építőipar szereplőinek lehet ez jó fogásos időszak. Mivel igen széles kínálattal és hatalmas készlettel készülünk az összes szegmensben a minőségi barkácsgépektől, a profi szerszámgépekig, legyen az kerti, otthoni vagy ipari felhasználásra szánt eszköz.

A Construma kerti akciónk egyik legnagyobb szegmense többek között, a 2x18V-os akkumulátoros kerti gépek terültén lesz, ahol igazi kerti gép csemegék várnak vásárlóinkra.

A kerttervezés, a kertépítés is komplex feladat, természetesen ehhez a szegmenshez is kínálunk extra akciós áron kerti gépeket: fűnyírókat, fűkaszákat, valamint láncfűrészeket, magassági ág- és sövényvágókat, metszőollókat, továbbá talajlazítókat, földfúrókat is, no de álljunk meg a felsorolásban, hiszen több oldalnyi gyűlne össze a kerthez hatékonyan használható gépek listájából, amit nálunk biztosan beszerezhet. Javasoljuk nézze át webáruházunk kerti gép kínálatát, szemezgessen a legjobb árakon, ne késse le a legjobb ajánlatokat!

Az építőipari gépek fókuszában elsősorban a Hitachi - HiKOKI vagy Makita SDS-Max, valamint SDS-Plus szerszám befogású fúrókalapácsok, vésőgépek, valamint a bontókalapácsok állnak. A családi házak, nyaralók renoválásához, illetve felújítási munkálataihoz a Fein gyártó akkus, valamint elektromos gépeit javasoljuk, amellyel egy univerzális rendszert kap. Természetesen a burkolatok cseréje is az egyik közismert tavaszi felújítási munkálatok közé tartozik, amihez egy jó minőségű csempevágó elengedhetetlen. Igen fontos a burkolást végző szakember számára is ez a tény, hiszen az igazán precíz munka nem jöhet létre, minőségi szerszám nélkül. Ezért bátran ajánljuk a Sigma csempevágókat erre a feladatra, hiszen a csempevágók is szerepet kapnak a meghirdetett construma akciónkban. Válogasson szerszám webáruházunkban vagy látogasson meg minket budapesti üzletünk valamelyikében, szeretettel várjuk.

Szerszámoázis, a szerszám webáruház

Tartalomhoz tartozó címkék: gép akció construma