Termékek Menü

Akku és töltő nélküli gépek, kiegészítők

Válogasson akkumulátor és töltő nélküli gépek, kiegészítők széles választékából. Ha Önnek van már Makita vagy Hitachi akkus gépe, esetleg önálló például 10,8V 12V vagy 14,4V 18V-os akkumulátora, itt a lehetőség, hogy más munkafeladatra is bevethesse a már meglévő gépeihez felhasznált akkumulátorokat vagy új akkumulátorához a legmegfelelőbb szerszámgépet találja meg olcsóbban. Ebben a kategóriában értékes akkumulátor nélküli gépek 10,8V-tól egészen 36V-ig igazán kedvező áron találhatók.

Mit nyújt a Hitachi akku a gyakorlatban?

A Hitachi akku illetve töltőegység nélküli gépeket is árul, az egyedi igényeknek, elvárásoknak megfelelően. De mégis mire képesek a mobilizálható, vagyis akkumulátorral büszkélkedő modellek, és mikor ajánlható az alkalmazásuk?

Nyilván vannak olyan felhasználási területek, ahol nincs értelme aksis gépben gondolkodni, ugyanis a nagy megterhelés, a fokozódó energiaigény egyszerűen nem teszi sem kifizetődővé, sem praktikusan kezelhetővé az érintett gépet. Ha percenként áramforrás után kell kutatni, mert lemerült a kellék, akkor nagyjából kettőt léphet hátra, miközben egyet próbál araszolni előre.

Ám vannak olyan kisebb munkálatok, ahol hihetetlenül jó szolgálatot tehet egy egyszerűen hordozható, áramhoz nem kötött kis eszköz. A kezesség óriási előny akkor, amikor olyan helyszínen kell dolgoznia, ahol esélytelen áramforrást találni, vagy ahol a zsinórok, kábelek nemcsak zavaróak lennének, hanem konkrétan akadályoznák a sikeres és nem utolsó sorban hatékony munkavégzésben.

A legújabb technológiai innovációk segítségével a gyártók mind nagyobb teljesítményű akkumulátorokat képesek előállítani, melyek azon túl, hogy eredményesen állnak helyt a különböző kihívások során, jó élettartamra vonatkozó mutatókkal büszkélkednek. Egy akku esetében ugyanis számolni kell azzal, hogy bizonyos kisülési szám után csökken a teljesítőképesség mértéke, és idővel ez negatívan befolyásolhatja az élettartam hosszát is.

A Hitachi akku tökéletes minőséget kínál!

A Hitachi mindig is élen járt az újító technológiák bevezetésében, és azok eredményes alkalmazásában. Így azok a gépek, melyek a cég gyártotta aksival működnek borítékolhatóan hatékony, gyors, örömteli körülményeket teremtenek a különböző munkahelyi vagy éppen otthoni barkácsfeladatok leküzdéséhez.